Kun er for klubbens medlemmer

_________________________________________________________________________

KSO 99 – Kaiser Sport & Ortopædi

Klubtøj, løbesko og fysioterapi med store medlemsrabatter

Hos Kaiser Sport & Ortopædi har du mulighed for at booke en personlig rådgiver. På den måde kan du planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst. Samtidig har du mulighed for at vedlægge en note til din tidsbestilling om skadeshistorik, problematikker eller udfordringer – på den måde kan vi være 100% forberedt på dine behov, når vi byder dig velkommen i et af vores KSO-huse.

KSO 99 – Rosen 4 – 4300 Holbæk – Book en tid Tlf. 38286989

KLUBTØJ købes her KLIK

___________________________________________________________________________

Klubrabat hos Vig MotionSe link

___________________________________________________________________________

Støt klubben hver gang du tanker hos OK

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Odsherred Løberne nu. Og så sørger de for at ændre det.

_________________________________________________________________________

Klubrabat hos Flügger

Støt din forening når du handler i Flügger farver

Når du har gang i malerprojekterne hjemme, kan du som klubmedlem spare 20% på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter Odsherred Løberne.

Besøg din Flügger farver butik på Vangen 2, 4500 Nykøbing Sj. fortæl at du er medlem af Odsherred Løberne(Kontonummer 534138) inden du betaler, i betaler kontant eller på anden måde, der er ikke noget klubben skal ind over. Så får du 20% rabat og Odsherred Løberne får 5% af købsbeløbet i støtte.

__________________________________________________________________________