I gang med motion… 

U-Turn – Livsstilsændringer – Sundhed – Velvære – Motion – Kondition – Konkurrence – Naturoplevelser – Venskaber – Osv….

Ja der er rigtig mange gode grunde til at få rørt sig, men uanset hvad der får dig op af sofaen. Er det sikkert, at er man med i en gruppe el. et hold, er det meget nemmere at komme afsted.

Vælger man en motionsklub som vores, er der rigtig mange gode grunde til at være med. Bare det, man er med i en gruppe, der træner mod samme mål, er utroligt motiverende, og har man det samtidigt sjovt sammen, er der gode chancer for man forsætter efter det første mål er nået. Husk vores motto det skal være Sjovt, Seriøst og Socialt at være med i klubben.

Gå-hold: Skal du starte på at motionere, eller har været skadet i et stykke tid, er Gå-holdet måske noget for dig.

Vi starter langsomt op med omkring 15-20 min. gang de første par gange, herefter øges hastighed og distance langsomt fra gang til gang.

Løbe-hold: Er du ny løber og gerne vil i gang med at løbetræne el. den mere erfaren som trænger til nye input til den daglige træning, så er det et af løbeholdene du skal med på.

Tri-hold: For dig der gerne vil prøve noget helt nyt, er triatlon måske noget. Vi har fælles løbetræning hver mandag på løbeholdene, cykel og svømmetræning aftales på facebooksiden.

Om vinteren har vi svømmetræning og spinning hver torsdag.

Vi træner fast mandage kl. 17.15 hele året rundt – I sommerhalvåret også onsdag – Se under træning i menuen

I sommerhalvåret træner vi efter 12 ugers løbeprogrammer på 5 forskellige hold – Fra Gå-hold, Løbe/Gå-hold eller Løbe-hold – Fra begynder til maratonløb

Målet for alle holdene er vores eget “Sandflugtsløb” sidste lørdag i oktober.

Vi har lige nu 20 super engagerede løbetrænere, som alle har været på DGI løbetrænerkurser, klar til at motivere og give gode råd til træningen.

Henover året laver vi forskellige sociale arrangementer og tager til forskellige motionsløb sammen.

Klubbens motto er hentet fra “Løb med DGI” – Det skal være “SJOVT, SERIØST OG SOCIALT”

Er du frisk på at tage springet, og få en masse god motion, er du velkommen til at dukke op til træning.

Tag en snak med en af trænerne ( dem i orange trøjer ) for at finde det rigtige hold for dig.

Hold Gå er Gå-hold, distance og fart øges gradvist fra uge til uge.

Hold 1 er Løbe-hold for begyndere, her er der indlagte gåpauser i programmet, så langsomt uge efter uge øges distancen, så man lidt efter lidt kommer i bedre og bedre form.

Hold 2, 3 og 4 er rene løbe-hold uden pauser, for de lidt mere erfarende løbere, her inddeles holdene efter fart fra 4:30 min/km – 7:30 min/km

Er du i tvivl hvilket hold du skal op på. Så start forsigtigt op, det er bedre at få en god oplevelse første gang, du kan altid rykke et hold op. hvis du mangler udfordring.

Evt. kan man jo lige tjekke næste holds program, og så prøve løbe det for sig selv. Inden man skifter hold, i princippet bestemmer man selv hvilket hold man vil deltage på.
Det er selvfølgelig også ok, at skifte lidt rundt på holdene, hvis man ikke lige føler sig helt oplagt på dagen.
Har man ligge stille et stykke tid pga. skader, arbejde mm. kan det være en rigtig god ide, at starte forsigtigt op på et nyt hold.

Tilmelding

DU ER MEGET VELKOMMEN I KLUBBEN

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG 🙂